Bashkia Roskovec ka nisur rikonstruksionin e segmentit rrugor nga lagjia e maternitetit deri tek xhamia në Suk 1, investim nga të ardhurat vendore të Bashkisë Roskovec.
Projekti parashikon ndërtimin e trotuarëve dhe ndriçimin rrugor.
Urbanizimi do të vazhdojë të jetë prioriteti ynë, duke i kthyer qytetarëve standartin e ri infrastrukturor, qytetar dhe mjedisor që ata meritojnë.
#BashkiaRoskovec
#PërmirësimInfrastrukturësRrugore

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).