Rikthehemi sërish në Kurjan për të vazhduar punën për restaurimin e Kishës së Shën Kollit.
Kisha e Shën Kollit përbën një pasuri të vyer për zonën e Kurjanit dhe të gjithë Myzeqesë, për historinë dhe afresket në brendësi të saj.
Projekti parashikon restaurimin e elementëve konstruktivë të objektit.
#PunëKonkrete

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).