Sot jemi zhvendosur në Ngjeqar, në lagjen Kurtaj.
Ka filluar punë për rehabilitimin e këtij segmenti rrugor për të lehtësuar lëvizjen e banorëve dhe mjeteve.
Ky është vetëm fillimi i punës, finalizimi i të cilës do të garantojë një cilësi më të mirë jetese.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).