🔛Në shkollën “Alush Grepcka”, Roskovec po punohet për rikonstruksionin e plotë të ambientit të jashtëm sportiv.
Një tjetër ambient model dhe me standard i shtohet Bashkisë Roskovec, në dispozicion të fëmijve dhe të rinjve.✅
#egjithëvëmendjapërju
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).