Vazhdon puna për veshjen me beton dhe rehabilitimin e kanaleve vaditës. Jemi në Roskovec ku punimet janë drejt përfundimit. Një investim ky i financuar nga Banka Botërore në bashkëpunim me bashkinë Roskovec.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).