Një tjetër shërbim i domosdoshëm dhe i shumëkërkuar, tashmë realitet në bashkinë tonë. 👏👏
Bashkia Roskovec është përfituese nga thirrja e parë publike “Askush të mos mbetet pas”, me projektin “Qendra e Kujdesit Ditor PAK”, bashkëpunim i UNDP dhe bashkisë Roskovec.
➡️Më shumë shërbime, më shumë cilësi për fëmijët me aftësi të kufizuar.
➡️Për një shoqëri gjithëpërfshirëse.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).