Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Provim për shërbimin civil

Në zbatim të Ligjit nr.152/2013 “Për Nëpunësin Civil” i ndryshuar, Njësia e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore e Bashkisë Roskovec, zhvilloi sot testimin me shkrim/ intervistat me gojë për pranimin në shërbimin civil për kategorinë ekzekutive, (specialistët) për grupin e pozicioneve:
•specialist inxhinier ndërtimi/ topograf/ arkitekt
•specialist jurist
•specialist arkitekt
•specialist veteriner
•specialist në sektorin e Tatim- Taksave
•specialist i protokoll/ arkivit
•specialist i ndihmës ekonomike
•specialist i menaxhimit të projekteve sociale
•specialist inxhinier elektrik
•specialist I auditit të brendshëm
Kandidatët do të vlerësohen nga Komisioni i Përhershëm i Pranimit, i ngritur pranë Bashkisë Roskovec ku bëjnë pjesë:
Drejtori Juridik dhe i Burimeve Njerëzore, përgjegjësi i sektorit të Burimeve Njerëzore, ekspertë të jashtëm sipas ligjit: pedagogë universiteti, avokatë, auditues të brendshëm dhe punonjës me eksperiencë të konsiderueshme pune në administratën publike.
[lsvr_gallery images=”8522,8523,8524,8525,8526,8527,8528,8529″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x