Një premtim i mbajtur për të dy familjet që ju dogj shtëpia në strum , njësia administrative Strum .
Neim dhe Flamur Spahiu , dy vëllezërit që përfituan nga Vendimi i Këshillit të Bashkisë Roskovec dhe Drejtoria e Emergjencave Civile , Ministria e Brendshme , Tiranë.

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).