Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PËRBALLË KOMUNITETIT

– Qendra Shëndetësore Strum në analizën e punës –
Takimi i Qendrës Shëndetësore Strum mbi aktivitetin dhe performancën gjatë vitit 2015 dhe planifikimi i objektivave dhe aktiviteteve për vitin 2016, i organizuar nga Drejtoresha, Zj. Besa Hyka. Takimi u zhvillua ne ambjentete e shkollës ” 7 Dëshmorët” në Strum me mbështetjen e Drejtorit Z.Gazmir Toska.
Në takim morën pjesë zëvendëskryetari i Bashkisë Z. Afrim Plaka, Nëndrejtori i DRF Z.Ilir Xhindi, drejtorët e shkollave, kryetarët e fshatrave të Njësisë Administrative Strum, stafi mjeksor, përfaqësues të komunitetit dhe përfaqësues të Projektit Zviceran “HAP- Shëndet për të Gjithë”, të cilët janë nismëtar dhe mbështetës të këtij aktiviteti.
[lsvr_gallery images=”1308,1309,1310,1311,1312,1313,1314,1315,1316″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x