Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PER NJE NDRYSHIM DHE SHTESE NE LISTEN E INVENTARIT, MIRATUAR ME VKM NR. 770, DATE 24.09.2010 ‘PER MIRATIMIN E LISTES PERFUNDIMTARE TE PRONA VE TE PALUAJTSHME PUBLIKE ,SHTETERORE QE TRASFEROHEN NE PRONESI OSE

Facebook
Facebook