Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

VITI MBAREKOMETAR I SKENDERBEUT

Ditën e premte më datë 9 Shkurt, ora 12.00, në Pallatin e Kulturës, zhvillohet veprimtaria kult- artistike për figurën e Skëndërbeut. Do të marrin pjesë shkrimtarë, artistë, intelektualë dhe historianë.

Jeni të ftuar të merrni pjesë për të nderuar Heroin tonë Kombëtar.

 

Facebook
Facebook