Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ti sill idenë, ne e kthejmë në biznes!

Ditën e shtunë, më datë 28.10.2017, ora 10:00, pranë Pallatit të Kulturës, bashkia Roskovec në bashkëpunim me Ambasadën Zviceriane, Shoqatën Njerëzit të Parët , English Corner dhe Swiss Contact, organizon një takim me të gjithë ata individë të cilët janë të interesuar të ndërtojnë biznese të reja.
Çfarë nevojitet???
Ti sill idenë, ne e kthejmë në biznes.
Një mundësi shumë e mirë për të filluar ndryshimin.
Mos mungoni!

Facebook
Facebook