Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takimet publike për llogaridhënien

Komunikimi me qytetarët, transparenca dhe llogaridhënia janë parimet bazë në punën tonë.
Për këtë arsye kemi planifikuar takimet publike në lidhje me llogaridhënien e zbatimit të buxhetit 2018, në të gjitha fshatrat e Bashkisë Roskovec, sipas kalendarit të mëposhtëm.
Jeni të lutur të merrni pjesë në këtë takime.
Zëri juaj është shumë i rëndësishëm.
#LlogaridhënieInstitucionevePublike
D. publike-1

Facebook
Facebook