Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pro barazisë gjinore, kundër dhunës në familje

Të premten, më datë 07.07. 2017, ora 10:30, pranë ambienteve të Pallatit të Kulturës Roskovec, do të organizohet takimi sensibilizues më temë “ Pro barazisë gjinore, kundër dhunës në familje”, një bashkëpunim ky ndërmjet bashkisë Roskovec dhe Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Shqipëri.
Ju ftojmë të merrni pjesë!

Facebook
Facebook