Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njoftim për sportdashësit

Njoftohen sportdashësit në territorin e Bashkisë Roskovec se ditën e martë datë 17 Maj 2016 ora 16:00 në pallatin e kulturës do të zhvillohet një takim për çeljen e sezonit futbollistik dhe prezantimin e kupës “24 Korriku”. Në këtë takim do të hidhet shorti për fanelat e reja dhe për ndeshjet e para midis njësive administrative. Ejani në këtë ngjarje sportive.

 

Facebook
Facebook