Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njoftim

Njoftohen të gjithë ish-naftëtarët dhe naftëtarët e bashkisë Roskovec , se ditën e premte ora 14:00, në sallën e Pallatit të Kulturës, do të organizohet një takim për të dhënë shpjegimet e duhura si dhe më tepër informacion rreth “ Statusit të Naftëtarit”. Të pranishëm do të jenë Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi, Drejtori Rajonal i Sigurimeve Shoqërore Fier z. Andius Olldashi si dhe Drejtori i Albpetrol z. Endri Puka.
Jeni të gjithë të mirëpritur të bëheni pjesë e këtij takimi.

Facebook
Facebook