Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM

Njoftohen të gjitha familjet përfituese të Ndihmës Ekonomike të Bashkisë Roskovec, sot më datë 30.12.2016, ora 12.00, në sallën e Mbledhjeve të Këshillit Bashkiak, do të bëhet shpërndarja e dekoderave për familjet që rezultojnë në këtë skemë.
Dekoderat do të tërhiqen me kartën e identitetit nga personi qe tërheq dhe merr në dorëzim Ndihmën Ekonomike.

Facebook
Facebook