Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njoftim

Ditën e martë datë 06. 06. 2017, ora 19: 00 para Pallatit të Kulturës, Bashkia Roskovec organizon eventin kuturor- artistik EKSPOZITË E KOLONISË SË PIKTORËVE.
Piktorët që vijnë nga vende të ndryshme të botës, do të ekspozojnë punimet e tyre. Një grup i kësaj kolonie do të ekspozojnë punimet e realizuara në pika që shërbejnë si atraksion turistik në territorin e bashkisë sonë.
Gjatë gjithë kohës që ekspozita do vizitohet nga komuniteti, një formacion muzikor do të interpretojë pjesë nga kopozitorë të huaj dhe vendas.
Jeni të ftuar të na nderoni me pjesëmarrjen tuaj.

 

Facebook
Facebook