Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhje Këshillit Bashkiak

Ju njoftojmë se ditën e Hënë, datë 12. 06. 2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

 

Facebook
Facebook