Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Ju njoftojmë se ditën e Mërkurë , datë 23. 08. 2017 ora 15: 00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e  rradhës  e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

Facebook
Facebook