Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak

Njoftim për mbledhje!

Ju njoftojmë se ditën e shtunë , datë 17. 03. 2018 , ora 10:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

Facebook
Facebook