Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

FTESE PER PJESEMARRJE

Te rinjtë e Roskovecit!
Jeni nxënës 13-18 vjeç?
Doni të jeni më të përfshirë në komunitet?
Të praktikuarit e anglishtes është argëtuese për ju?
Në qoftë se e gjeni veten tek të treja këto pika, ejani nesër prej orës 14:30-16:00 pranë Qendrës Kulturore (ish-Kinemaja) Roskovec.
Pjesëmarrësit do te nisin me përcaktimin e qëllimeve dhe objektivave,të gjithë sëbashku,janë të mirëpritura te gjitha idet( sa me shumë të jetë e mundur). Të përmirësojmë komunitetit tonë, të hartojmë projekte si vullnetar,të zhvillojmë aftësitë tona në lidership dhe të përmirësojm të shprehurit në gjuhën angleze!
Mos harroni! Nesër në orën 2:30 tek Qendra Kulturore! Urojmë të gjejmë shumë prej jush atje!
” Ne nuk mund të ndërtojmë të ardhmen për të rinjt tanë- por ne mund të edukojmë te rinjt tanë per të ardhmen! – Presidenti i Amerikës Franklin D. Roosevelt

Facebook
Facebook