Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Festa e Dëshmorët

Njoftim
Më datë 5 Maj 2017, ora 11.30 tek Lapidari pranë Bashkisë Roskovec do të zhvillohet ceremonia përkujtimore në nderim të veprës dhe kujtimit të dëshmorëve.
Janë të ftuar pjesëtarë të familjeve të dëshmorëve dhe veteranëve të luftës, qytetarë dhe nxënës të shkollave.

 

Facebook
Facebook