Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike për Paketën Fiskale për vitin 2019

Njoftojmë të gjithë qytetarët e Bashkisë Roskovec, bizneset dhe grupet e interesit, se ditën e Premte, më datë 16.11.2018, ora 14:00, në ambientet e Pallatit të Kulturës Roskovec do të organizohet “Dëgjesa Publike” në kuadër të hartimit të Paketës Fiskale për vitin 2019.
Ju ftojmë te merrni pjesë.
Behuni pjesë e vendimmarrjes.
Dija është pushtet!
Paketa Fiskale 2019 (1)-1

Facebook
Facebook