Njoftim!
Ftojmë të gjithë fermerët më datë 14 Mars, ora 11:00, pranë Pallatit të Kulturës Roskovec, në trajnimin ku do të prezantohen:
– Skemat e subvencioneve dhe grandeve në bujqësi për vitin 2018
– Teknologjitë e serave të thjeshta diellore sipas kërkesave të grandeve ndërkombëtare
Të ftuar: ekspert në fushat e sipërpërmendura.
Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij trajnimi.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).