Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Njoftim për mbledhje!

Ju njoftojmë se ditën e martë , datë 26. 09. 2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

#Informohu!

#Mbledhja_e_muajit

Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Ju njoftojmë se ditën e Mërkurë , datë 23. 08. 2017 ora 15: 00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e  rradhës  e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

Njoftim për mbledhje

Njoftim për mbledhje!

Ju njoftojmë se ditën e premte, datë 21. 07. 2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

#Informohu!

#Mbledhja_e_muajit

Pro barazisë gjinore, kundër dhunës në familje

Të premten, më datë 07.07. 2017, ora 10:30, pranë ambienteve të Pallatit të Kulturës Roskovec, do të organizohet takimi sensibilizues më temë “ Pro barazisë gjinore, kundër dhunës në familje”, një bashkëpunim ky ndërmjet bashkisë Roskovec dhe Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Shqipëri.
Ju ftojmë të merrni pjesë!

Qendra Rinore

Ditën e enjte, më datë 6 korrik 2017 ora- 11:30, pranë ambienteve të Pallatit të Kulturës, do të organizohet një takim prezantues rreth krijimit të Qendrës Komunitare, Social. 
Një bashkëpunim midis bashkisë Roskovec ,Youth Act dhe IADSA
Ftojmë çdo të ri i cili do të ketë një informacion të mëtejshëm rreth çështjeve sociale si dhe problematikat e komunitetit në të cilin jetojmë!

Ju mirëpresim!