Mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak

Njoftohen të gjithë banorët që janë të interesuar se ditën e hënë më datë 13.6.2016, ora 15.00 zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak. Me interes në këtë mbledhje është miratimi i Projekt – Rehabilitimi Urban i 3 blloqeve të banimit në Bashkinë Roskovec. Gjithashtu do të diskutohet edhe projekti i Bankës Botërore për rehabilitimin e skemave ujitëse në territorin e Bashkisë sonë.

Jeni të ftuar të merrni pjesë.

 

Të premten futboll

Për shkak të ndeshjes Shqipëri – Zvicër që luhet të shtunën, ndeshja e radhës për kupën “24 Korriku”, midis Strumit dhe Kurjanit do të luhet të premten në fushën e bukur të Sukut. Ndeshja fillon në orën 17.oo. Ejani të gjithë në këtë festë sportive.

Futboll

Ditën e shtunë, datë 4 Qershor 2016, Ora 17 në fushën e bukur të Sukut zhvillohet takimi i dytë i kupës 24 Korriku midis skuadrave që përfaqësojnë njësitë administrative Strum-Kuman.

Ejani të gjithë në këtë festë sportive!

 

Njoftim për sportdashësit

Njoftohen sportdashësit në territorin e Bashkisë Roskovec se ditën e martë datë 17 Maj 2016 ora 16:00 në pallatin e kulturës do të zhvillohet një takim për çeljen e sezonit futbollistik dhe prezantimin e kupës “24 Korriku”. Në këtë takim do të hidhet shorti për fanelat e reja dhe për ndeshjet e para midis njësive administrative. Ejani në këtë ngjarje sportive.

 

Urim i Kryetares së Bashkisë

Kryetarja e Bashkisë Roskovec, zj. Majlinda BUFI uroj gjithë besimtarët ortodoks:

GËZUAR FESTËN E PASHKËVE, GËZIM E LUMTURI NË FAMILJET TUAJA, PAQE DHE HARMONI NË JETËN E PËRDITSHME.