Njoftim për mbledhje!
Ju njoftojmë se ditën e shtunë , datë 17. 02. 2018 , ora 11:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

#Informohu!
#Mbledhja_e_muajit

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).