Njoftim për mbledhje!

Ju njoftojmë se ditën e premte , datë 22. 12. 2017 , ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e fundit e Këshillit Bashkiak për vitin 2017.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

#Informohu!

#Mbledhja_e_muajit

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).