Njoftim për mbledhje!

Ju njoftojmë se ditën e premte , datë 19. 01. 2018 , ora 15:30, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e parë e Këshillit Bashkiak për vitin 2018.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).