Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se më datë 20 Shtator, ora 11:00, zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak, në ambientet e sallës së mbledhjeve të Këshillit.

Ju informojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe jeni të lutur të merrni pjesë

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).