Njoftim
Më datë 5 Maj 2017, ora 11.30 tek Lapidari pranë Bashkisë Roskovec do të zhvillohet ceremonia përkujtimore në nderim të veprës dhe kujtimit të dëshmorëve.
Janë të ftuar pjesëtarë të familjeve të dëshmorëve dhe veteranëve të luftës, qytetarë dhe nxënës të shkollave.

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).