Njoftohen të gjithë qytetarët e bashkisë Roskovec se nesër do të zhvillohen dëgjesat dhe konsultimet publike për prezantimin e planit të investimeve dhe të paketës fiskale të bashkisë Roskovec, për vitin 2018.
Lutemi për pjesëmarrjen tuaj!
Bashkia Roskovec , ka detyrimin të marrë në konsideratë idetë dhe mendimet tuaja për zhvillimin e qytetit tonë.
Ju falenderojmë për bashkëpunimin!Capture

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).