Njoftojmë të gjithë qytetarët se në kuadër të Planit të Përgjithshëm Vendor Roskovec, do të organizohet dëgjesa publike në Roskovec.
Ju mirëpresim ditën e martë, më datë 18.12.2018, pranë Pallatit të Kulturës Roskovec, ora 14:00.
Eja dhe Ti!
Bëhuni pjesë e vendimarrjes!
ëhje

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).