Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJË VIZITË PËR DY PROJEKTE

Një projekt për riparimin e banesave të komunitetit rom ishte prioritet i Bashkisë Roskovec. Në rreth 40 banesa u riparuan çatitë dhe tualetet e banesave të këtij komuniteti. Fondi prej rreth 16.9 milion lekë po investohet sipas projekteve dhe po kontrollohet rreptësisht. Sot në inspektim ishte dhe kryetarja e bashkisë zj. Majlinda BUFI.
Në fshatin Jagodinë është bërë një punë e madhe për sistemimin dhe shtrimin e rrugës kryesore. Trotuaret janë sipas parametrave bashkëkohore. Në takimet e rastësishme me banorët e këtij fshati kryetarja e bashkisë zj. Majlinda BUFI dëgjoi vlerësimet e tyre por dhe disa problematika që ata ngrinin. Një nga këto ishte dhe sigurimi i ujit.
Kryetarja e bashkisë zj. Majlinda dha shpjegime edhe për këtë problem jetik. Duke qënë se problem i ujit lidhet edhe me kanalizimet dhe rruga akoma është në proces, parallel do të zgjidhet edhe problem i furnizimit me ujë.
Për këto dy projekte pati interesim edhe nga mediat lokale e qendrore.
[lsvr_gallery images=”2598,2599,2600″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x