Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Një mundësi e mirë për të ndërtuar të ardhmen

📌Një mundësi e mirë për të gjithë👏👏
#investopërtëardhmentënde
#Ndryshotëardhmentënde
PO KËRKON TË NDËRTOSH TË ARDHMEN PROFESIONALE PËRMES PUNËSIMIT APO VETË-PUNËSIMIT?

Nëse je një:
1. Migrant i kthyer ose person në veshtirësi social-ekonomike;
2. I papunë;
3. 18 deri 40 vjec;
4.I motivuar për të ndryshuar të ardhmen;
5. Me njohuri në shkrim dhe lexim.
Tashmë zgjidhja vjen përmes Programit “Këshillimi drejt Punësimit” C4E të zbatuar nga Swisscontact dhe Organizata IRCA financuar nga Qeveria Gjermane përmes GIZ. Swisscontact është një organizatë Zvicerane prezente në shqipëri që në 1994 përmes programeve të formimit profesional dhe punësimit për të rinjtë. Kjo metodë po zhvillohet që prej vitit 2010 dhe afro 4000 të rinj kanë përfituar nga shërbimet dhe nxitja e punësimit. Përmes bashkëpunimit me organizatën IRCA programi synon ndryshimin e jetesës së përsonave të kthyer nga migracioni apo atyre në vështirësi. Ky program siguron 60% sukses në punësueshmërinë e përsonave të përfshirë.
Programi kalon nëpër elementët e mëposhtëm:
1. Eksplorim idesh, dëshirash dhe nevojash;
2. Eksplorim tregu dhe profesionesh;
3. Analizë e profesioneve;
4. Ndërtimi i një plani zhvillimi;
5. Kurse dhe praktikë profesionale;
6. Plane biznesi;
7. Lehtësim në punësim apo vetë-punësim.
.. Progami ju ndihmon të arrini:
1. Zhvillim personal;
2. Zhvillim profesional;
3. Punësim dhe vetë-punësim të qendrueshëm;
Të interesuarit të kontaktojnë në:
Cel: 0694882119
Email: marjusveizi.irca@gmail.com
ose ne mesazh ne facebook
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x