Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit

Sot, në ambientet e Qendrës për Informim të BE u zhvillua ceremonia e Nënshkrimit të Memorandumit të Mirëkuptimit mes 12 bashkive përfituese dhe PNUD si pjesë e Programit ReLOaD.
Ky program është një projekt rajonal, i financuar nga Bashkimi Europian që synon të çojë përpara proçesin e integrimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor përmes forcimit të shoqërisë civile dhe rritjes së pjesëmarrjes aktive qytetare në vendim-marrjen lokale.
E pranishme në këtë ceremoni ishte Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi duke qënë së bashkia jonë është një nga bashkitë përfituese të këtij projekti.
Gjithashtu merrnin pjesë dhe kryetarë të bashkive të tjera nga projekti si dhe përfaqësues të Delegacionit Europian dhe PNUD në Shqipëri.
[lsvr_gallery images=”6421,6422,6423,6424,6425,6426,6427,6428,6429″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x