Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mundësi të reja për gratë fermere

Një takim i realizuar sot me përfaqësuesit të Bankës Botërore dhe Ministrisë së Bujqësisë
Qëllimi i vizitës ishte vlerësimi dhe produktet e investimit të BB-re në rrjetin ujitës , sa dhe si është pritshmëria e fermerëve për sezonin ujitës dhe në vazhdimësi 
Takimi më pas vazhdoi në sallën e mbledhjeve të Këshillit , në të cilin morën pjesë gratë fermere të bashkisë Roskovec. Mundësitë që bashkia mund t’i ofrojë kësaj kategorie për të zhvilluar më tej bizneset e tyre, ishte tema e diskutimit.
[lsvr_gallery images=”7237,7238,7239,7240,7241,7242,7243,7244″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x