Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mendimi i Qytetarëve

Në këtë faqe do të bëhen publike mendimet dhe sygjerimet e qytetarëve mbi hartimin e ligjeve, politikave publike dhe ushtrimin e funksioneve të bashkisë.
 

Facebook
Facebook