Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbyllja e fushatës së aktivizmit kundër dhunës ndaj grave.

Në ditën Ndërkombëtare të të drejtave të Njeriut dhe në përmbyllje të fushatës së 🎗️#aktivizmit kundër dhunës ndaj grave🎗️,
🇪🇺Njësia e Integrimit Evropian Roskovec🎗️, Zyra Vendore Arsimore, Nxënës shkollash dhe lehtësuesi i programit ROMACTED II,➡️ zhvilluan një aktivitetin “Portretizo dashurinë dhe jo dhunën”.🧡
🔊Dhuna ndaj grave është një nga shkeljet më të turpshmë të të drejtave të njeriut dhe të gjithë së bashku “T’i themi jo dhunës ndaj tyre , TANI “
✅Aktiviteti i pasuruar me ngjyra dhe mesazhe të fuqishme, më shumë se gjithcka përcillte dëshirën e madhe të të rinjve për një shoqëri që nuk toleron asnjë lloj forme të dhunës dhe cënimit të të drejtave të njeriut.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x