Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e parë e Këshillit Bashkiak për vitin 2021

Ditën e djeshme u zhvillua mbledhja e parë e Këshillit bashkiak për vitin 2021.
Në rend dite u diskutuan dhe miratuan vendimet si më poshtë:👇
1. Miratimi i rendit të ditës së mbledhjes.
2. Informacion mbi Vendimet e Këshillit të mbledhjes së muajit Dhjetor 2020.
3. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar të Këshillit Bashkiak.
4.Miratimi për dhënien e Ndihmës Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-31 Dhjetor 2020.
5. Për miratimin e kritereve për familjet në nevojë që do të trajtohen me ndihmë ekonomike, nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për bllok-ndihmën për vitin 2021.
6. Për anulim të VKB Nr.100 datë 30.12.2020 “Për miratimin për aplikim të Bashkisë Roskovec në partneritet me subjektin/subjektet privat përkatës,në programin “IPARD II”,thirrja III-të,të AZHBR-së.
7. Për miratimin e përdorimit të fondeve të trashëguara nga viti 2020 (të korektuara).
8. Një shtesë në vendimin Nr.89 datë 02.12.2020
9. Diskutime dhe komente të qytetarëve.
[lsvr_gallery images=”12234,12235,12236,12237″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x