Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak,muaji shtator

U zhvillua mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak për muajin Shtator ku u miratuan vendimet si mê poshtë :
1. Miratimi i rendit të ditës së mbledhjes.
2. Informacion mbi Vendimet e Këshillit të mbledhjes së muajit Gusht 2021.
3. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar të Këshillit Bashkiak.
4. Për dhënien e Ndihmës Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-31 Gusht 2021.
5. Informacion mbi ecurinë e të ardhurave në Drejtorinë e të Ardhurave Vendore, Bashkia Roskovec,deri më date 31.08.2021.
6. Për miratimin e dokumentit të rishikimit të Planit të Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Roskovec, me procedurë të thjeshtuar.
7. Për miratim dhe transferim fondesh në Buxhetin e Bashkisë Roskovec për vitin 2021.(2projekt-vendime)
8. Për dhënien me qera të tokës së pafrytshme me Nr.pasurie 198/28 në pronësi të Bashkisë Roskovec.
9.Per nje shtese ne Vendimin Nr.89 date 02.12.2020 “Per miratimin e buxhetit dhe numrit maksimal te punonjesve te bashkise Roskovec per vitin 2021”.
10.Per miratimin e projektit me objekt “Sistemimi i sheshit dhe zgjerimi i varrezave Vidhishte”.
11. Diskutime dhe komente te qytetareve.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x