Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak

Në mbledhjen e rradhës së Këshillit Bashkiak, të zhvilluar më datë 19 Prill, u diskutuan dhe miratuan çështjet si më poshtë:
1. Miratimi i fondit për pagesën e personave me aftësi të kufizuar dhe invalideve të punës për periudhën 1-30 Prill 2018.
2. Propozim për dhënien e Ndihmave Ekonomike për periudhën 1-30 Prill 2018.
3. Dhënia e Ndihmave Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-31 Mars 2018.
4. Ndryshimi i vendimit nr. 73 datë 24.11.2017 “Për miratimin e Paketës Fiskale për vitin 2018”.
5. Dhënien e ndihmave ekonomike të menjëhershme.
6. Miratimi i strategjisë për zhvillimin ekonomik- bujqësor të Bashkisë Roskovec.
7. Informacion mbi vendimin e Këshillit Bashkiak nr. 41 datë 22.05.2017.
8. Informacion për shpërblimin e Këshilltarëve të Bashkisë Roskovec.
9. Informacion për situatën e ujitjes dhe kullimit për vitin 2018.

Informohuni për vendimet e Këshillit Bashkiak!
[lsvr_gallery images=”7882,7883,7884,7885,7886,7887,7888,7889″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x