Dje më datë 21.12.2016 u zhvillua mbledhja e fundit e Këshillit Bashkiak për vitin 2016. Në këtë mbledhje mori pjesë edhe kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda BUFI. Në rendin e ditës ishin këto probleme:

1. Miratimi i ndihmave ekonomike për muajin dhjetor 2016
2. Miratimin e Paketës Fiskale për vitin 2017
3. Miratimin e Buxhetit të Bashkisë për vitin 2017
4. Ndërtimin e një objekti banimi model në raste të emergjencës cilive
5. Projekti zhvillimor i qendrës së fshatit Luar dhe rikonstruksioni i plotë i rrugës Kuman- Luar- Vidhisht.

Për këto e probleme të tjera që u trajtuan në mbledhje të Këshillit Bashkiak u dhanë shpjegime nga stafi drejtues i bashkisë dhe nga vetë kryetarja znj.Majlinda BUFI. Në fund u morën vendimet përkatëse.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).