Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kujdesi Shëndetësor

Në bashkinë Roskovec ka katër qendra shëndetësore, të ndara gjeografikisht sipas njësive Administrative. Secila prej tyre ofron shërbimet e mëposhtme:
Ekzaminime të pacientëve kronikë dhe akut, të rritur dhe fëmijë
Menaxhimi i rasteve urgjente
Konsultori gruas (ndjekja e grave shtatëzën dhe planifikimi familjar)
Konsultori  fëmijës (ndjekja e rritjes dhe zhvillimit të fëmijëve nga 0-6 vjeç, vaksinim)
tabele
 
 

Facebook
Facebook