Krenarë për fëmijët tanë!
Kujdesemi për brezat e rinj, sepse ata janë e ardhmja.
Ditën e sotme Kryetarja e bashkisë ka pritur personalisht nga kthimi i turneut ekipin “Roskoveci Rrufeja” për grupmoshat U 13.
Ky ekip garoi në konkursin e organizuar nga “Vllaznimi Cup 2017” nga i cili arritën në fazën çerek finale, dolën kryesuesit e grupit të pare dhe u kthyen në vendlindje me dy fitore plotësisht të merituara.👏 Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi gjatë fjalimit të saj shprehu krenari dhe mirënjohje për këta sportist dhe premtoi se do të jetë gjithmonë mbështetje në rrugën që ata kanë nisur. Znj. Bufi falenderoi dhe trajnierin e ekipit z. Eldison Kapo i cili na ka përfaqësuar më së miri në disa konkurse. Një moment i vaçntë ishte dhe dhurimi topit të firmosur nga i gjithë ekipi, nga më i vogli i grupit për Kryetaren e bashkisë.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).