Ditën e djeshme u zhvillua për vit të dytë radhazi “Kupa e Miqësisë” në volejboll për djem të shkollave të mesme në nivel qarku. Në ambjentet e Kompleksit Sportiv pranë ETC, janë ndeshur përballë njëra tjetrës ekipet përfaqësuese të Bashkive Fier, Roskovec ,Lushnje, Divjakë, Patos, dhe Ballsh. Bashkia jonë u përfaqësua nga djemtë e shkollës së mesme “Didin Bishani ” Kurjan të cilët na dhuruan emocione të forta me lojën e tyre. Ekipi jonë ia doli të renditej në vendin e dytë ndërsa i pari kryesoi ekipi i bashkisë Fier.
I urojmë suksese djemve tanë dhe ekipeve përfaqësues.

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).