Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Konsulencë ligjore falas

Ju urojmë një fundjavë të këndshme me disa momente nga pasqyrimi i një takimi i cili i vjen në ndihmë të gjitha grupeve në nevojë.
Konsulencë ligjore falas.
Kjo ishte tema e drejtuar nga Elkida Shkopi me disa përfaqësues nga Bashkia Roskovec dhe nga komuniteti Rom dhe Egjiptian.
Një projekt ky si bashkëpunim i Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim ( UNDP), Ministrisë së Drejtësisë dhe Fondacionit Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar, do ti vij në ndihmë komuniteteve në nevojë dhe të disavantazhuara, pakicave kombëtare dhe komuniteteve fetare, përmes shërbimeve ligjore falas.
[lsvr_gallery images=”8163,8164,8165,8167,8168″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x