Futboll

Ditën e premte datë 1 korrik, ora 18.oo në fushën e Roskovecit zhvillohet ndeshja e futbollit midis Kurjanit dhe Kumanit. Ky takim mbyll fazën e ndeshjeve direkte për t’ia lënë radhën takimit final më datë 24 korrik, që siç dihet do të zhvillohet midis ekipit që zë vendin e parë dhe ekipit që zë vendin e dytë.

Futboll

Ditën e premte datë 24 qershor 2016, ora 18.oo në fushën e bukur të Sukut do të zhvillohet ndeshja e radhës në futboll midis STRUMIT dhe ROSKOVECIT.
Ju bëjmë të ditur se ekipi i Strumit ka 4 pikë, kurse Roskoveci ka 6 pikë.

Të premten futboll

Për shkak të ndeshjes Shqipëri – Zvicër që luhet të shtunën, ndeshja e radhës për kupën “24 Korriku”, midis Strumit dhe Kurjanit do të luhet të premten në fushën e bukur të Sukut. Ndeshja fillon në orën 17.oo. Ejani të gjithë në këtë festë sportive.

Futboll

Ditën e shtunë, datë 4 Qershor 2016, Ora 17 në fushën e bukur të Sukut zhvillohet takimi i dytë i kupës 24 Korriku midis skuadrave që përfaqësojnë njësitë administrative Strum-Kuman.

Ejani të gjithë në këtë festë sportive!