Gjithmonë pranë komunitetit për nevojat që ata kanë.
Tashmë jemi në Jagodinë, duke punuar për kanalizimet e ujrave të bardha, punë e cila do të pasohet me ndërtimin e lulishtes dhe rikonstruksionin e rrugës.
Sot urbanizimi është më pranë se kurrë.

#Bashkia_Roskovec

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).